Kush po u frikësohet zgjedhjeve të “dashuruarve”?

Nga Fadil Maloku – 1. Partitë, që se kanë NDËRGJEGJEN e papastër, ngase: e kanë tradhtuar elektoratin e vetë me koalicione (të panatyrshme e joparimore!)

2. Partitë, që qeverisjen e shohin vetëm si PUNËSIM të klienteles klanore e partiake, ngase, të qenit opozitar, nënkupton edhe “bankrotim” politik! dhe
3. Partitë që mendojnë se janë të gatshme të marrin PËRGJEGJËSI, por, që akoma s’po dinë si ta artikulojnë këtë (se s’kanë ofertë: sociale, ekonomike) në publik!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS