Fundamenti

Kurti tha se shkon ku e thërrasin, Jasharaj: Kryeministër, merri Nagavcin e Muratin e eja javën e ardhshme në SBASHK

/ 2 minuta lexim
Fundamenti

Kryetarit të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Rrahman Jasharaj, duket se i kanë lënë përshtypje deklarata e kryeministrit Albin Kurti, i cili një ditë më parë gjatë një tubimi në Prishtinë për zgjedhjet Luginë të Preshevës tha se shkon aty ku e thërrasin.

E pas kësaj ka reaguar sot kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, i cili e ftoi kryeministrin që javën e ardhshme ta vizitojë SBASHK-un.

“E pata vështirë të besoj dhe prandaj e dëgjova disa herë dhe pastaj po ashtu disa herë e lexova me kujdes dhe u binda, Kryeministri e paska thënë se shkon aty ku e thërrasin. Ky deklarim i tij më bëri që ta kritikojë kryetarin e BSPK-së, Atdhe Hykolli, por edhe të bëhem vetëkritik.

Eco Higjiena

Ne i kemi dërguar dhjetëra kërkesa Kryeministrit në emër të BSPK-së dhe më shumë kërkesa ministres Nagavci për takime e për të bashkëbiseduar për gjithë shqetësimet dhe kërkesat e anëtarësisë, por u kemi thënë se takimet t’i mbajmë të ata dhe meritojmë kritika se e paskemi harruar traditën shqiptare të mikpritjes dhe në shkresat tona për takime as edhe një herë nuk u kemi thënë ejani te ne”, shkruan Jasharaj.

“Tani kur e mësova këtë dëshirë të kryeministrit dhe Qeverisë së tij se duhet t’i thërrasin se kafe e çaj kemi edhe ne, publikisht po i drejtohem Kryeministrit Kurti që t’i marrë ministren Nagavci e ministrin Murati dhe të vijnë javën e ardhshme në SBASHK”, thekson tutje kryetari i SBASHK-ut.