UBT

Kurti pas lirimit të policëve: Jemi të gëzuar, Serbia të mbahet përgjegjëse

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kryeministri Kurti ka reaguar pas lirimit të tre policëve, që u rrëmbyen më 14 qershor nga Serbia.

Ai në një postim në Twitter, ka shkruar se rrëmbimi i tyre është shkelje e rëndë e të drejtave të njeriut dhe se duhet qortuar.

RCCOLA

“Konfirmojmë se tre policët e rrëmbyer janë liruar. Edhe pse jemi të gëzuar që ata po kthehen në familjet e tyre, ky rrëmbim është një shkelje e rëndë e të drejtave të njeriut dhe duhet qortuar. Agresioni serb duhet të mbajë përgjegjësi.”, ka shkruar Kurti.