Kuptojeni përse vaji i kungullit bën çudinë

Vaji i kungullit është i hatashëm! Është i pasur me vitamina A, E, C dhe K, vitamina të grupit B, aminoacidet omega 6 dhe 9, minerale (fosfor, kalcium, magnez, kalium) dhe elemente si (hekur, zink, mangan). Shërimi me vaj kungulli jep rezultatet te këto problem shëndetësore:

Rregullon problemin e prostatës së zmadhuar; Shëron infeksionet e kanalit urinar te meshkujt dhe femrat; Rregullon kolesterolin;

Ndihmon te sëmundjet kardiovaskulare; Ndihmon te sindroma e zorrëve të irrituara dhe te parazitët në zorrë; Përmirëson punën e veshkave; Përmirëson sistemin imun; Ndikon mirë në shikim; Ndikon mirë në disponim; Te sëmundjet e lëkurës; Ndikon mirë në ten dhe te fëmijët dhe Ndikon në parandalimin e rënies së flokut.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS