Eko Higjiena

Kundërvajtësi tejkaloi shpejtësinë, i shqiptohen tri pikë negative, tre muaj ndalesë dhe 300 euro gjobë

/ 1 minutë lexim

Viti – Njësite policore nga Stacioni Policor Viti në pikën e kontrolli të automjeteve në fshatin Pozheran të komunës së Vitisë, kanë hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është dyzetë (40) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e nëntëmbëdhjetë (119) km/h.

Kkgjilan

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj njoftoi policia e Gjilanit./rajonipress/