KKGJILAN

Kujtim Haliti nga Stublina ka zënë vendin e tretë në garën “Vera e Uglarit 2023”

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Motoçiklisti nga Stublina e Gjilanit Kujtim Haliti nga një garë dhe konkurrencë shumë e fortë ka arritur të zërë vendin e tretë. Kujtimi thotë se nuk është dorëzuar për asnjë moment dhe nga shtatë xhiro arrita të dal i treti edhe pse startova i fundit.

E njohur si gara “Vera e Uglarit 2023” – Motokros: Enduro Race, mbi 34 garues nga të gjitha trojet shqiptare kanë treguar dhe shfaqur aftësitë e tyre dhe eksperiencën mbi 34 motoçiklist.

Uji Dea

Nga një konkurrencë e fortë Kujtim Haliti nga Stublina e Gjilanit arriti të stoliset me vendin e tretë.”Edhe pse për fat të keq fillova i fundit në start nga gjithsej 13 garues nuk u dorëzova për asnjë moment të vetëm, ku gjatë plot 7 gjirove arrita të renditem në vendin e 3-të” tha Haliti.

“Një falënderim shumë i madh shkon për të gjithë ata që më kanë përkrahur në çdo moment dhe më kanë dhënë mbështetje” ka shkruar Kujtim Haliti./rajonipress/