Kryetari i komunës, Shaip Kamberi: Opozita, akuza të pa baza

Në intervistën ekskluzive për Titulli.com sot ndër të tjera kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi iu është përgjigjur edhe pyetjeve si transfero stacioni apo ndryshe thënë vendi për klasifikimin e mbeturinave. Pastaj kryetari Kamberi foli edhe për punësimet në Shtëpinë e Shëndetit që sipas tij shumë shpejt përveç 4 të punësuarve nga komuna, do të punësohen edhe 3 shqiptarë të tjerë në konkurset e rregullta nga ministria e Shëndetësisë.

Kryetari Kamberi foli edhe për akuzat të cilat iu janë bërë nga opozita në Bujnaoc si për: shtratin e lumit Tërrnoc, transferstacionin, ujin e pishëm dhe rrugën Mohoc – Zarbincë. Kamberi duke folur për to tha edhe se akuzat e opozitës janë të pa baza dhe se nëse mediet apo opozita është e interesuar për informacione “ne do të i japim çdo informacion që iu duhet” – tha Kamberi.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS