UBT

Kryesia e Gjilanit me organizim shembullor në derbi

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Klubi i Gjilanit ka bërë një organizim perfekt për ndeshjen derbi në mes Gjilanit dhe Dritës, derbi i cili po zhvillohet në stadiumin me bari sintetik në Gjilan.

Kryesia e Gjilanit ka marrë masat e parë për sigurimin e ndeshjes, poashtu ka bërë edhe një pritje shembullore per mediat të cilat kanë ardhur për të përcjellur derbin.

Uji Dea

Mungesa e vetme në këtë derbi mbeten vetëm tifozët e Dritës, Intelektualët, të cilët për shkaqe sigurie nuk kanë mundur të jenë pjesë e derbit për arsye të mungesës së infrastrukturës.