Hidromorava

Krasniqi: Asnjëherë s’kam qenë i përfshirë në asnjë vrasje e në asnjë burgosje

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Ish-zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi, në ditën e tretë të gjykimit ka mohuar të gjitha akuzat e Prokurorisë, ndërsa ka thënë se “nuk e kuptoj logjikën e aktakuzës ndaj meje”.

Në fjalën e tij, Krasniqi është shprehur se asnjëherë nuk ka qenë i përfshirë në asnjë vrasje, në asnjë burgosje apo në asnjë formë të presionit ndaj kujtdo qoftë.

ARKATANA

“Çdo njeri që flet të vërtetën le të thotë se unë Jakup Krasniqi asnjëherë s’kam qenë i përfshirë në asnjë vrasje e në asnjë burgosje apo në asnjë formë të presionit ndaj kujtdo qoftë. E kam pasur të qartë se cilat mjete duhet të përdoren për të realizuar çlirimin kombëtar në luftën kundër atyre që ushtruan gjenocid ndaj nesh”, ka deklaruar ai.

Krasniqi po ashtu ka thënë se e urren dhunën, vrasjet, burgosjet, torturat, dënimet, “jo pse janë ushtruar ndaj meje dhe ndaj nesh si popull, por janë tepër të ulëta dhe çnjerëzore”. /Telegrafi/