Fundamenti

Krasniqi akuzon Qeverinë Kurti për regres: Paga të ulëta, çmime të larta, pasiguri e madhe

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kreu i PDK-së, Memli Krasniqi, ka shkruar sot për sigurinë e punëtorëve në vendet e punës. Krasniqi ka thënë se përgjatë vitit të fundit në Kosovë 349 punëtorë kanë pësuar aksidente në vendet e punës, 15 prej të cilëve kanë vdekur.

Ai tutje ka thënë se në Kosovë pagat janë të ulëta, çmimet e larta dhe pasiguria e madhe.

Uji Dea

Kransiqi ka potencuar se është bërë regres.

“349 punëtorë në Kosovë kanë pësuar aksidente në vendin e punës gjatë vitit të fundit – 15 prej të cilëve kanë humbur edhe jetën. Paga të ulëta, çmime të larta, pasiguri e madhe!

Regres”, ka shkruar Krasniqi