Hidromorava

Konsumimi i drithërave nga kokrra e grurit ul rrezikun për disa sëmundje

/ 1 minutë lexim

Sëmundjet e zemrës janë shkasi më i shpeshtë i vdekjeve, derisa kolesteroli është shkaktari kryesor i rrezikut. Secila ulje e nivelit të kolesterolit të keq pakëson rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare.

Eco Higjiena

Ndryshimi i ushqimit është linja e parë e mbrojtjes. Sugjerohet që të filloni me ushqimet nga kokrra e grurit, sepse zvogëlohet rreziku për sëmundjet kronike, para së gjithash ato të sistemit kardiovaskular, shtypjes së lartë të gjakut dhe diabetit, tipi 2.