KKVITI

Konfiskohen përkohësisht automjetet vozitësit e të cilave drejtonin mjetet e tyre edhe pse e kishte të konfiskuar patentë shoferin si dhe mjeteve që u kishte skaduar afati i regjistrimit

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Të njëjtëve sipas nenit 246 konform ligjit për rregullat në trafikun rrugor 08/L-186 i u është shqiptuar gjoba në vlerë prej pesëqind (500) euro, pesë (5) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej gjashtë (6) muaj.

Njësitet patrulluese të Trafikut Rajonal në drejtorin e Policisë në Gjilan gjatë një kontrolli rutinë bazuar në ligjin e ri të trafikut kanë ndalur në dy raste të veçanta automjete me targa vendore dhe gjatë kontrollit është vërtetuar se vozitësit shqiptar shtetas të Kosovës drejtonin mjetet e tyre edhe pse kishin ndalesë të drejtimit të mjetit si masë mbrojtëse.

KKGJILAN

Të njëjtëve sipas nenit 246 konform ligjit për rregullat në trafikun rrugor 08/L-186 i u është shqiptuar gjoba në vlerë prej pesëqind (500) euro, pesë (5) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej gjashtë (6) muaj.

Gjersa dy mjete tjera janë hasur duke qarkulluar në rrugë me afat të skaduar të regjistrimit. Ndaj vozitësve është shqiptuar gjoba përkatëse sipas ligjit dhe përkohësisht janë konfiskuar mjetet e tyre njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/