Konferenca Ndërkombëtare e Gazetarisë solli shumë të gjetura shkencore në fushën e medias

Njohuri dhe shumta janë shkëmbyer nga studiues inovativë, akademikë dhe studiues të rinj në Konferencën Ndërkombëtare për Gazetari, Media dhe Komunikim.

Në edicionin e dhjetë të kësaj konference ata kanë prezantuar punime shkencore në fushën komunikimit, gazetarisë, teknologjisë, medias, komunikimit ndërkulturor, komunikimit të integruar të marketingut, komunikimit masiv dhe globalizmit, ekonomisë së medias, etj.

Punimet e prezantuara në Konferencën e Gazetarisë janë:

Sesioni i parë

Chair: Dr. Ferid Selimi

Co – Chair: Dr. Gjylie Rexha

Keynote speaker: Dr. Ferid Selimi

“Radio Free Europe, Balkan Service Director”, ARBANA VIDISHIQI.
“APTN Senior Producer Israel and the Palestinian Territories”, NEBI QENA.
“A minority channel within a public broadcaster: The case of RTK2”, Gjylie Rexha.
“Hate speech in Albanian political communication”, Votim Hanoli.
“The ideology of narrative in Kadare stories”, Xhevahire Millaku.
“Ethics and legislation in Kosova: Why a legislation for media? Media Laws and Regulations in Kosova”, Musa Sabedini.
“The challenges of distanca learning on a higher education level in Kosovo – case study”, Naser Rugova, Ferid Selimi, Elmi Berisha.

Sesioni i dytë

Chair: Dr. Votim Hanoli

Co – Chair: Dr. Ilir Zylfiu

“The role of newspapers in raising the political and national consciousness of Albanians in the last phase of the Albanian National Revival”, Ilir Zylfiu.
“Independence and credibility of the media – with special emphasis on the Kosovo media”, Ferid Selimi.
“Freedom of speech – Social media”, Dafina Lata.
“The role of public relations in higher education institutions in Kosovo”, Edonit Behluli.
“Cultural news position in Kosovo’s media”, Myrvete Qerkezi.
“Does communication of uncertainty influence people’s emotions and public participation intention? A psychophysiological study”, Ferdiana Hoti.
“Pandemic election campaign in Kosovo”, Shkodran Gajraku.
“Media and war: Vietnam and Afghanistan”, Safet Zejnullahu.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS