Hidromorava

Komuniteti serb vendosin për ndërtimin e sallës sportive në Shillovë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Aktivitetet e buxhetimit me pjesëmarrje, kanë përfunduar me votimin e komunitetit serb.

Komuniteti serb vendosën për projektin e sallës sportive në Shillovë.

Mobi Casa

Komunitetet jo shumicë në Gjilan, morën pjesë në buxhetimin me pjesëmarrje dhe vendimmarrjen lokale.

Votimi u realizua në kuadër të projektit buxhetimi me pjesëmarrje, i cili u realizua në sallën e Komunës në Gjilan./rajonipress/