Komuna intervenon tek ura që lidh Moqaren me Berivojcën, Lisockën e Desivojcën

Kamenicë – Drejtoria e Shërbimeve Publike, Ambientit dhe Inspektoratit dhe Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, sot kanë intervenuar dhe kanë sanuar problemet në urën që gjendet në rrugën që qon drejt Moqares dhe disa lokaliteteve të tjera, në Berivojcë, Lisockë e Desivojcë.

Këto probleme vijnë si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, por problemi tashmë është zgjidhur.

Nesër, por, edhe në ditët në vazhdim, drejtoritë përkatëse do të vazhdojnë edhe me kontrollimin dhe sanimin e problemeve të tjera, të ngjashme.

Intervenimin në rrugën e Moqares e ka kryer Kompania TEUTA-M./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS