RCCOLA

Komuna e Vitisë po punon në zgjerimin e objektit shkollor “Ahmet Hajdari”, paralelja e ndarë në Ramnishtë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Komuna e Vitisë, po punon në zgjerimin e hapësirë, konkretisht të aneksit shkollor në shkollën fillore të mesme të ulët “Ahmet Hajdari”, paralelja e ndarë në Ramnishtë të Vitisë.

Zgjerimi i kësaj hapësire po mirëpritet nga banorët e fshatit Ramnishtë dhe Beguncë, pasi që në veçanti nxënës të këtyre lokaliteteve po zhvillojnë mësimin në këtë objekt shkollor.

Fundamenti

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, bëri me dije se punimet po zhvillohen me mjetet financiare të komunës së Vitisë duke potencuar se pos Ramnishtës edhe Drobeshi është një lokalitet që po rritet vazhdimisht dhe me investimet e bëra në këto lokalitete ato gjithnjë e më shumë po shndërrohen në para lagje të qytetit./rajonipress/