UBT

Komuna e Vitisë ju del në ndihmë familjeve në nevojë të komuniteteve jo shumicë

/ 1 minutë lexim

Viti – 35 familje me gjendje të rëndë financiare të komuniteteve jo shumicë të komunës së Vitisë, kanë pranuar sot pako ushqimore dhe atë me nismën e kryetarit të komunës së Vitisë, Sokol Haliti.

Me këtë rast i pari i komunës ka marrë personalisht pjesë në aksionin e shpërndarjes së këtyre pakove ushqimore tek disa familje si në fshatin Letnicë dhe në qytetin e Vitisë.

Uji Dea

Ai tha se po ndihmës me këtë aksion ai edhe personalisht njoftohet me nevojat të cilët kanë qytetarët vitias.

Përndryshe nga këto pako ushqimore kanë përfituar familjet me gjendje të vështirësuar të komunitetit pakicë që jetojnë në territorin e komunës komunitetet: serb, kroat, ashkali dhe bonjakë./rajonipress/