RCCOLA

Komuna e Kamenicës nënshkruan marrëveshjen e parë me ndërmarrjen publike lokale Dardana

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kamenicë – Qëllimi i marrëveshjes së nënshkruar është mirëmbajtja e hapësirave publike dhe menaxhimi i litarit rrëshqitës.

Eco Higjiena

Falënderoj Bordin për angazhimin. Në këtë nënshkrim marrëveshjeje na mungoi anëtarja Shkurte Kastrati, por përfaqësuan Vehap Zuka, Jetulla Sylaj, Donjeta Morina e Kryeshefi Rinor Rrudhani.