Eko Higjiena

Komuna e Kamenicës dhe Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, kanë arritur të bëjnë me shtëpi të reja pesë familje

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj, së bashku me Halil Kastrati nga Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, kanë dhuruar çelësat e shtëpive për tri familje, ndërsa kanë filluar punimet edhe për dy shtëpi për dy familje tjera.

RCCOLA

Ndërtimi i këtyre shtëpive është bërë si rezultat i memorandumit të bashkëpunimit mes Komunës së Kamenicës dhe Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”./rajonipress/