Eko Higjiena

Komuna e Gjilanit vazhdon pastrimin e shtretërve të lumenjve në Bresalc dhe Miresh

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Komuna e Gjilanit ka vazhduar me pastrimin e shtretërve të lumenjve në Brecalc dhe Miresh.

Kryetari i Komunës, Alban Hyseni, ka thënë se për dy vite me radhë, kanë parandaluar vërshimet me masa preventive.

RCCOLA

“Duke parë nevojën e madhe për pastrimin dhe zgjerimin e shtretërve, kontratën tashmë të nënshkruar po e shfrytëzojmë maksimalisht. Lumi në Bresalc kishte devijuar nga rrjedha natyrale e tij, duke rrezikuar edhe ShFMU “Ibrahim Uruqi”. Kjo gjendje tashmë është sanuar!”, tha ai.