UBT

Komuna e Gjilanit u zotua në krijimin e rripave të gjelbër, por krijoi gjepa betoni

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Në idenë se do të krijoj hapësira të gjelbëruara me pemë e me parqe që krijojnë freski në qytetin tonë, por projektet e fundit që është duke i realizuar tregojnë tjetër pamje. Shihet qartë së në lagjen pran ish postës së vogël është investuar me programin buxhetor për hapësira të gjelbërta, por tereni tregon diçka tjetër, është krijuar një hapësirë në masë të madhe e betonuar dhe me zhavor ku vetëm gjelbërim nuk shihet thuhet në reagimin e lëvizjes Vatra.

Aty edhe ulëset të cilat janë vendosur janë krejt beton masivë me elemente në dimensione të mëdha betoni.

Në projekt figuron gjep i gjelbër kurse në realitet është gjep betoni i cili i kushtoi komunës sonë mbi 140.000 euro diku në 1300 metra katrorë hapësirë.

RCCOLA

Shtrohet pyetja e qartë a po investohet në betonim apo në gjelbërim?

Sipas asaj që ne po e shohim dita ditës këta ndoshta e ngjyrosin me ngjyrë të gjelbër betonin dhe i quajnë hapësira të gjelbëruara thuhet në reagim./rajonipress/