Fundamenti

Kompania e pijeve freskuese “Royal Beverage” lanson ujin natyral me limon “Royal Water”

/ 2 minuta lexim
RCCOLA

Gjilan – Bёhet fjalё pёr shijen e re tё Ujit natyral me limon “Royal Water”. Uji me limon pёrmban vitaminё C dhe ёshtё i testuar pёr cilёsi dhe veti ushqyese, tё cilin mund ta pёrdorni pёr aktivitete tё ndryshme ku dhe ju ndihmon tё rrisni energjinё tuaj.

Konsumatorё tё nderuar,

Kompania e pijeve freskuese Royal Beverage, ju informon se ka lansuar me sukses shijen e re. Shije e cila ka kaluar fazat e pёlqyeshmёrisё dhe tani ёshtё shtrirё nё shumicёn e marketeve nё vend.

Bёhet fjalё pёr shijen e re tё Ujit natyral me limon “Royal Water”. Uji me limon pёrmban vitaminё C dhe ёshtё i testuar pёr cilёsi dhe veti ushqyese, tё cilin mund ta pёrdorni pёr aktivitete tё ndryshme ku dhe ju ndihmon tё rrisni energjinё tuaj.

Royal Water kёrkoje dhe t`i, ngase ёshtё zgjedhja e shkёlqyer pёr konsumatorёt qё pёrdorin ujin me pёrmbajtje tё limonit. Kompania e ka lansuar nё dy forma tё litrazhёs 0.33 L dhe 1.5 L nё plastikё dhe shishja e lansuar ёshtё e pёrshtatshme pёr dorё dhe ka njё dizajn unik e tё bukur nё pamje.

RCCOLA

Pёr me tepёr mund tё ndiqni faqet nё rrjetet tona Sociale Facebook dhe Instagram pёr tё marrё informata tё tjera mbi produktet e kompanisё (Facebook – Royal Water, Instagram- Royal Water).

Kompania Royal Beverage ndёr tё tjera operon nё treg nga viti 1994 duke ofruar gjithmonё produkte cilёsore. Ёshtё e prodhuese e pijeve tё brendit amerikan Royal Crown Cola me shijet Rc cola, Rc Bitter Lemon, Rc Lemon Lime, Rc Tropic, Rc Exotic, Rc Orange, mandej pijen energjike Red Rain dhe ҫajin e ftohtё Frostea.

Prandaj, konsumatorё tё nderuar ne ju ofrojmё cilёsi nё produkte e ju na qёndroni besnikё duke i pёrzgjedhur shijet tona.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556095611580&mibextid=LQQJ4d