KKVITI

Komandanti stacionit të policisë në Kamenicë, Florim Klaiqi pret në takim pune një ekip për çështje Civile në situata emergjente nga FSK-ja

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Gjatë këtij takimi përveç tjerash, u diskutuan tema të ndryshme që ndërlidhen me fushën e sigurisë si dhe të vazhdimit të bashkëpunimit të ndërsjellë në mes Policisë së Kosovës dhe FSK-së, veçantë në raste emergjente.

Të mërkurën Kapiten Florim Klaiq komandant i stacionit policor në Kamenicë me stafin e tij ka pritur në takim pune një ekip për çështje Civile në situata emergjente nga FSK-ja.

Qëllimi i këtij takimi është bashkëpunim i vazhdueshëm për ngritjen e njohurive në reagime të shpejta në situata emergjente.

Mobi Casa

Gjatë këtij takimi përveç tjerash, u diskutuan tema të ndryshme që ndërlidhen me fushën e sigurisë si dhe të vazhdimit të bashkëpunimit të ndërsjellë në mes Policisë së Kosovës dhe FSK-së, veçantë në raste emergjente.

Po ashtu janë shkëmbyem njohurit dhe përvojat në rast të situatave e fatkeqësive natyrore dhe reagimet e nevojshme.

Kapiten Klaiqi ka falënderuar ekipin e FSK-së për angazhimin e tyre në mbështetje të Policisë së Kosovës duke e cilësuar si një ndihmë të rëndësishme angazhimin në situata emergjente eventuale./rajonipress/