Komandanti i LMT-së, Deniz Demiryakan, vizitoi shoqatën “Bereqeti” dega në Gjilan

Gjilan – Komandanti i LMT, kapiteni Deniz Demiryakan (KFOR-i Turk), vizitoi SHHB “Bereqeti” – dega në Gjilan, ku u prit nga koordinatori i degës, Agim Hyseni, dhe kryeimami, Iljaz Mustafa.

Koordinatori Hyseni e falënderoi komandantin për punën dhe angazhimin e tij në sferën e sigurisë dhe për kontributin e LMT-së për ndarjen e ndihmave të kohëpaskohshme për qytetarët në nevojë.

Ai gjithashtu u informua për punën dhe aktivitetet e SHHB “Bereqeti” në përgjithësi, e në veçanti për aktivitetet humanitare në komunën e Gjilanit.

Në fund të takimit Komandanti Demiryakan ndau një dhuratë modeste për koordinatorin e shoqatës me shpresë se bashkëpunimi në mes tyre do të thellohet edhe më tepër./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS