Komandanti i LMT Mustafa Goce, Vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Gjilan – Komandanti i LMT Mustafa Goce dhe zv.komandanti Ali Baran, Vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, ku u pritën nga kryetari Këshillit z. Naim Aliu.

Kryetari Aliu e falenderoi Kapitenin për punën dhe të angazhimin e tij në sferën e sigurisë si dhe për vizitën dhe kontaktet e vazhdueshme që LMT ka me KBI në Gjilan.

Kryetari Aliu ndër tjerash njoftoi musafirët për punën e KBI- së dhe vështirësitë e aktiviteteve të Bashkësisë Islame gjatë kohës kur po përballemi me pandemi.

Gjatë diskutimit u vlersua lartë bashkëjetesa ndërfetare të cilën e kultivon dhe promovon Këshilli i Bashkësisë Islame në vazhdimsi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS