Komandanti i LMT Engin Binkuyu, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Gjilan – Komandanti i LMT kapiteni Engin Binkuy, vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan, ku u prit nga kryetari Këshillit z. Naim Aliu.

Aliu e falënderoi komandantin për punën dhe të angazhimin e tij në sferën e sigurisë si dhe për vizitën dhe kontaktet e vazhdueshme që LMT ka me KBI në Gjilan.

Aliu ndër tjerash njoftoi mysafirët për punën e KBI- së dhe për të arriturat e Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan.

Gjatë diskutimit u vlerësua lartë bashkëjetesa ndërfetare të cilën e kultivon dhe promovon Këshilli i Bashkësisë Islame në vazhdimësi ka njoftuar Agim Hyseni./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS