KK “AS” shkëlqen në turneun ndërkombëtar “Ulqini Open 2022” duke marrë 13 medale nga 8 garues

Në turneun e 18-të ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2022”, në një konkurrencë të jashtëzakonshme, Klubi i Karates “AS” nga Gjilani, i cili është paraqitur me 8 garues ka arritur të fiton 13 medalje.

Në një konkurrencë të madhe të garuesve, ku numri i tyre ishte 1076 garues nga 10 shtete, KK “AS” ka arritur të fiton 5 medalje të arta, 2 të argjenta dhe 6 të bronzta.

Luftëra tejet të mira kanë treguar karateistët nga KK “AS” në konkurrencën ekipore te meshkujve 2009-2010, duke marrë kupën.

Ky sukses i jashtëzakonshëm i karateistve ishte për shkak se garuan me vetëm 8 karateistë, Trajneri i KK “AS”, Alban Beqiri për këtë sukses është mjaft i lumtur duke marrë parasysh konkurrencën e madhe të këtij turneu prestigjioz.

“Turneu ndërkombëtar i Ulqinit është njëri ndër turnet më të fort, ishte një konkurrencë e jashtëzakonshme me shumë karateist të mirë e më përvojë. Karatesitët e klubit “AS”, dëshmuan se kanë kualitet se me punën e tyre profesionale këta djem e vajza të cilët për nga mosha janë shumë të rinjë do të kenë një karrierë të pasur në sportin e karatesë. Një falënderim i veçantë shkon për nikoqirin e turneut të cilët në mënyrë shumë profesionale ishte gjithçka në rregull, ndërsa karateistët e klubit “AS”, do të jenë prezent edhe në turniret e ardhshme të cilët do të jenë shumë cilësore”.

Këta janë karateistët e karateistet, të cilët u stolisën me medalje:

Me medalje të artë, janë stolisur”
Daris Rahimi – Kata 2015
Erina Sherifi – Kata 2011
Peon Musmurati – Kata 2010
Diorit Beqiri – Kata 2009
Elsa, Buroni e Peoni – Kata Team

Me medalje të argjentë:
Erina Sherifi – Kumite 36kg – 2011
Peon Musmurati – Kumite 37kg – 2010
Me medalje të bronzët: Daris Rahimi – Kata – absolute
Buron Nuhiu – Kumite 45kg – 2011
Diorit Beqiri – Kata – apsolute
Elorin Musliu – Kumite 53kg – juniore
Hatigje Zejnullahu – Kumite 50-55kg – seniore

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS