Eko Higjiena

KK “AS” dhe “Agim Ramadani” me shumë garues marrin pjesë në kampionatin shtetëror të karatesë

/ 2 minuta lexim
RCCOLA

Gjilan – Dy klubet e karatesë nga Gjilani “AS” e “Agim Ramadani” në mënyrë masovike me karateistët e tyre do të marrin pjesë në Kampionatin Shtetëror të karates, për grup moshat 7-U14 i cili do të mbahet në qytetin e Obiliqit.

Ky Kampionat Shtetërorë do të ketë edhe veçorit e saja, pasi që do të jetë direkt kualifikues për Kampionatin Ballkanik 2024 i cili do të mbahet në shtetin e Turqisë .

Në radhët e KK “AS” pritet në këtë kampionat shtetërorë të garojnë Kiara Beqiri, Malik Sadiku, Omer Shaqiri, Nil Rama, Daris Rahimi, Artur Dalipi, Dimal Lakna, Bora Gagica, Alea Ajeti, Auron Ajeti Xhan Iljazi, Erina Sherifi, Tara Hajrullahu, e Buron Nuhiu ndërsa këta karateist do të jenë nën përkujdesin e trajnerit të KK “AS”, e njiherit edhe Selektor i Kosovës për Grup moshat 7-14 Alban Beqiri.

Mobi Casa

Në radhët e KK “Agim Ramadani” me trajnerin e këtij klubi Shkëlzen Balaj do të paraqiten këta garues Mars Morina, Mal Hajrullahu, Amar Daku, Arban Asllani, Hira Fazliu, Amra Demaj, e Tuana Bilalli.

Dy trajnerët e këtyre klubeve Alban Beqiri, e Shkëlzen Balaj kanë bërë të ditur, se ky kampionat do të jetë shumë i fortë, me shumë karateist të fortë, ku priten luftëra të mëdha, ndërsa ne si trajner të këtyre klubeve kemi adutet tona, pasiqë direkt do të jetë kualifikues për Kampionatin Ballkanik i cili mbahet në Turqi në këtë vit.