UBT

Këto ushqime ju ndalojnë oreksin

/ 1 minutë lexim

Kaloritë na trashin dhe baza e secilës dietë është pakësimi i kalorive. Por, në këtë rrugë qëndron armiku i secilës dietë – uria.

Brokoli – 100 gr brokol përmbajnë 25 kalori, e ajo që është më e mirë është se trupit për tretjen e tyre shpenzon 80 kalori. Pasi është i pasur me vitamina dhe minerale, paraqet zamër të hatashme.

Mobi Casa

Selino – një pjesë e selinos mesatare ka 6 kalori dhe për tretje I nevojiten 10 herë më shumë. Është e pasur me fibra dhe paraqet burime për vitamina K, antioksidues dhe vitamina të kompleksit B. Shpargujt – janë ushqim i shëndetshëm, ndikon si diuretik dhe hedh ujin tepricë jashtë. Është e pasur me vitamina C, B6, A, por edhe me riboflavinë, fibra dhe magnez.