Uji Dea

Këshilli i Bashkësisë Islame shtroi iftar për jetimët e Gjilanit

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në këto ditë të fundit të Ramazanit, kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim ef. Aliu, ka shtruar iftar për jetimët e Gjilanit.

Edhe pse numri i jetimëve të regjistruar është më i madh, në këtë iftar morën pjesë 110 jetimë me kujdestarët e tyre.

Fidanishtja

Kryetari i KBI në Gjilan mbajti një fjalë rasti, ku mes të tjerash theksoi: “Jemi shumë krenarë dhe të lumtur që edhe në këtë Ramazan realizuam iftarin me ju. Ju jeni mysafirët më të veçantë të KBI-së në këtë Ramazan!”

Duhet theksuar se në fund të iftarit një gjilanas, i cili jeton dhe punon në Zvicër, ka dhuruar nga një shumë të hollash për secilën familje me jetimë për nder të Bajramit të Fitrit thuhet në njoftimin e Agim Hysenit./rajonipress/