KEDS tregon për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten dhe të shtunën do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

28.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 20kV Breznica (Kodi: 15019009) prej 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- punimi i kokave kabllovike.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 kV Vitia

Nga Dalja 10/0.4 kV [kV] Gërmova

Në NS 10/0.4 kv Stabilimentin shpërndarës nga ora 10:40 deri 15:00 do të ndërprehen këta trafostacione:

1.TS 10/0.4 kV Kabash- te Kisha (kodi:61067003063)

2.TS 10/0.4 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi:61067003064)

Reklama

3.TS 10/0.4 kV Kabash – Blinda (kodi:61067003075)

4.TS 10/0.4 kV Kabash – Kulla (kodi:61067003076)

5.TS 10/0.4 kV Binça (kodi:61067003078)

6.TS 10/0.4 kV Shushët (kodi:61067003079)

7.TS 10/0.4 kV Buzovik – Te Bilalli (kodi:61067003080)

8.TS 10/0.4 kV Debëllde – Hyrje (kodi:61067003081)

9.TS 10/0.4 kV Debëllde Hasani (kodi:61067003082)

10.TS 10/0.4 kV Arena Sport (kodi:61067003083)

11.TS 10/0.4 kV Binqa-e re (kodi:61067003084)

12.TS 10/0.4 kV Kabash – te varrezat (kodi:61067003087)

13.TS 10/0.4 kV Debëllde Q.e Skijimit (kodi:61067003088)

14.TS 10/0.4 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi:61067003351)

15.TS 10/0.4 kV Dina Com (kodi:61067003065)

Vendet: Kabash, Binqë, Shushët, Buzovik, Debëllde, Hidrocentrali te Shushët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të drurit në Dobëllde.

Vërejtje: Dalja ka BRRE.

01.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Reklama

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Do të mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 09:00 deri ora 10:00 dhe nga ora 15:00 deri 16:00.

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa Private te shkolla L.P. (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

Reklama

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinës) (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privatate Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

Reklama

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”- Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

Reklama

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)
52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK- (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K K. A. (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella dhe bizneset përgjatë rrugës Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 16:00

TS 10/0.4kV Lapnasella 2 (kodi:19000035122)

TS 10/0.4 kV TS “Qendra Multifunksionale” (kodi:19000035242)

Vendet: Llapnasella 2 dhe Qendra Multifunksionale”.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave dhe përçuesve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

3.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Reklama

Vendet: Baincë, Domanek, Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Projekte investive, përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik – realizimi I tokëzimit të konzollave, rregullimi i ndarësit dhe kabllove në trafostacion.

4.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të nderprehet:

TS 10/0.4kV Kompleksi Kulturor Sportiv – Llapnasellë (kodi:19000035109) nga ora 09:00 deri ora 16:00

Vendet: TS 109 Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave dhe përçuesve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

01.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

Nga Dalja 10 KV J28 Viva Fresh do të nderprehet:

TS 10/0.4kV TS Buqaj ( Eulexi-Dogana) (kodi: 19000028080) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: TS 080 Buqaj ( Eulexi-Dogana).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Reklama

Dalja 10 [kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS