KEDS njofton për punime tri ditë rresht në rrjet, këto zona në Gjilan do të mbesin pa rrymë

Gjilan – KEDS ka njoftuar për punime në rrjet përgjatë së dielës, hënës dhe së martës, ku si pasojë do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike disa zona.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilan 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja (kodi: 60062012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe stacionin e pompave të ujit, Thertoren dhe Fluidin.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

11.09.2022

Punime në projekte investive

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS