KBI shtron iftar për kategorinë e personave me nevojë

Gjilan – Të martën në ambientet e Metresës së Gjilanit, Këshilli Bashkësisë Islame në Gjilan, nën patronatin e Kreut të saj, Efendi Naim Aliu, ka shtruar iftar për personat me kategori të veçantë si Shoqata e të Verbërve dhe Shoqatës Hendikos!

Të pranishëm ishin anëtarë nga këto shoqata, si dhe Kryetari i Union të Shoqatave, z. Bujar Kadriu!

Në një fjalë rasti ndër të tjerash, kryetari Naim Aliu tha: Së pari falënderojmë Zotin e madhërishëm që na ka mundësua që sot të bëhemi bashkë dhe të ushqehemi, duke i falënderuar të pranishmit për pjesëmarrjen dhe duke i shprehur mbështetje të plotë për juve si shoqata. E keni derën e hapur sa herë që kemi mundësi do të ju ndihmojmë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS