KBI në Gjilan shtroi iftar për imamët dhe administratën e saj

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan ka bërë përgatitjet e nevojshme për pritjen sa më të mirë të muajit të Ramazanit.

Sonte ka shtruar iftar për imamët dhe administratën e KBI në Gjilan. Në këtë iftar të gjithë imamët morën mesazhin nga kryetari i KBI-së, Naim Aliu, që gjatë ditëve të Ramazanit të japin maksimumin në mënyrë që xhematit t’i ofrojnë aktivitete të larmishme nëpër xhamitë e tyre.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS