KBI në Gjilan, ndërtoi edhe një shtëpi në fshatin Caparë

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan të hënën ia dorëzoi çelësin edhe për një shtëpi të ndërtuar për familjen e Refik Aliut i cili jetonte në shtëpinë e vëllait të vet në kushte jashtëzakonisht të vështira.

Këtë aksion humanitar KBI në Gjilan e ka ndërmarrë kohë më parë kur është njoftuar për këtë familje dhe gjendjen e rëndë të sajë, ka kërkuar nga imamët e xhamive që në një ditë xhumaje të kërkojnë ndihma vullnetare për ndërtimin e shtëpisë . Dhe sot përfundimisht i janë dorëzuar çelësat e shtëpisë së përfunduar ku Refiku me familjen e tij mundë të jetojë një jetë normale.

Kryetari i KBI në Gjilan falënderon xhematet e të gjitha xhamive për kontributin e dhënë dhe nëse don Allahu ne jemi të gatshëm edhe në të ardhmen që nëpërmjet xhematit tonë të vazhdojmë në punë të hajrit dhe të bereqetshme thuhet në njoftimin e Agim Hysenit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS