KBI me ligjëratë për kancerin e gjirit, nuk mund të rrimë indiferent ishte porosia

Gjilan – Të mërkurën Këshilli i Bashkësisë Islame organizoi ligjëratë për kancerin e gjirit ku Ligjërues ishin dr.Arben Bislimi dhe dr.Ramize Ibrahimi. Kryetari i KBI-së Naim Aliu përshëndeti të pranishmit dhe falënderoi për pjesëmarrje, që jeta në Islam konsiderohet hyjnore dhe e shenjtë.

Aliu ka thënë se sot jemi mbledhur për disa arsye. Sepse ne jemi pjesë e kësaj bote dhe nuk mund të rrimë indiferent karshi fenomeneve dhe rrjedhave të ndryshme.
Sepse duhet të jem pranë njerëzve që janë të goditur nga kjo sëmundje dhe të kontribuojmë në vetëdijesimin dhe sensibilizimin e shoqërisë për rrezikun e kësaj sëmundje dhe diagnostikimin e hershem që mund të parandalojmë.

Aliu ka thënë se KBI në Gjilan ka qenë dhe do të mbetet pjesë e kësaj shoqërie çdoherë.
Në këtë ligjëratë prezentë dhe me një fjalë rasti është paraqitur Lutfi Haziri dhe kryesuesja, Shpresa Kurteshi Emini dhe panelistët./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS