UBT

Katër ushqime që duhet t’i konsumoni për çdo ditë

/ 1 minutë lexim

Koha moderne është gjithnjë e më dinamike, e obligimet grumbullohen që ngarkojnë njeriun duke shkaktuar stres. Mjeku Oz ju këshillon katër ushqime që t’i konsumoni përditë, në mënyrë që të jeni vitalë dhe të shëndetshëm.

FËSTËKËT

Një grusht fëstëkë në mëngjes ju siguron sasinë e mjaftueshme me vitamina B dhe aminoacide.

SPECAT E KUQ

Uji Dea

Një spec i kuq përmban sasi të mjaftueshme me vitamina C. Duhet shmangur shtesat artificiale, sepse pakësojnë sasinë e vitaminave.

AMINOACIDET OMEGA 3

Trurit tonë i nevojitet ushqimit dhe për këtë na nevojiten aminoacidet omega 3. Nëse nuk i konsumoni përmes tabletave, merrini përmes salmonit. MST/ Farat e lulediellit Këto fara janë të pasura me yndyra, proteina. Kjo është një nga ushqimet më të shëndetshme që mund ta konsumoni.