Katër persona të ndaluar me urdhër të Prokurorisë, një aktakuzë e ngritur për dhuna në familje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të prokurorit të shtetit, kanë ndaluar katër (4) persona të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit dhe ka ngritur një (1) aktakuzë, kundër një (1) personi.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Dy (2) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh për shkak të veprës penale “Lëndimi rëndë trupor”
Dy (2) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit:
Një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, me dyshimin se dy (2) persona ka kryer veprën penale “Lëndimi rëndë trupor”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS