ARKATANA

Katër persona të ndaluar, dy aktakuza të ngritura për vjedhje e kanosje

/ 2 minuta lexim
ARKATANA

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në dy raste të ndara ka ndaluar katër (4) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër tre (3) personave dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër katër (4) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, në dy raste të ndara ka ndaluar katër (4) persona, në kohëzgjatje prej 48 orëve. Në njërin rast, një (1) person për ndaluar për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”, ndërsa, në rastin tjetër tre (3) persona janë ndaluar për veprën penale “Mundësimi apo detyrimi në prostitucion”.

UBT

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër tre (3) personave, për shkak të veprës penale “Mundësimi apo detyrimi në prostitucion”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër katër (4) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprat penale “Vjedhja” dhe “Blerja, pranimi ose fshehja e sendeve të përfituara me kryerjen e veprës penale”./rajonipress/