Fundamenti

Katër aktakuza të ngritura për vjedhje të shërbimeve dhe kontrabandimi i mallrave

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave.

Wish

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave, për këto vepra penale: Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve” dhe Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”./rajonipress/