Kastrati i monitoron projektet në teren

Kamenicë – Qëndron Kastrati ka thënë se po i vazhdon dhe monitoron rregullisht projektet në teren, këto janë projekte të suksesshme dhe në dobi të qytetarëve ka thënë ai.

Kreu i Kamenicës po i monitoron projektet edhe natën, ashtu siç shihet edhe në këto foto derisa po punohet në rrugën Roganë – Muqivercë.

“Zhvillimi i projekteve infrastrukturore, monitorimi i vazhdueshëm në letra dhe terren dhe projekte të suksesshme dhe shërbime më të mira për qytetarët” ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS