Kanosje, sulm ndaj personit zyrtar, dhuna në familje, veprat penale të rritura në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar (4) persona në kohëzgjatje prej 48 orësh dhe ka parashtruar tri (3) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër katër (4) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar dy (2) persona për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”, një (1) person për shkak të veprës penale “Sulm ndaj personit zyrtar” dhe një (1) person për shkak të veprës penale “Kanosje”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masat tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka parashtruar kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj dy (2) personave për shkak të dyshimit të bazuar se të njëjtit kanë kryer veprën penale “Dhuna në familje”, një (1) kërkesë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Sulm ndaj personit zyrtar” dhe një (1) kërkesë tjetër kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS