Kandidatët e PDK-së shumë aktiv, takohen edhe me kryetarët e nëndegëve

Gjilan – Prezantimi i kandidatëve të PDK-së në Gjilan, të shoqëruar edhe nga Shtabi zgjedhor dhe kryetari Qemajl Mustafa, u organizua sot edhe para kryetarëve të nëndegëve, me ç’rast shpjeguan edhe arsyet dhe motivin e hyrjes në këtë betejë po edhe arsyet për t’i mbështetur kandidaturat e tyre për deputetë.

Ndërkaq kryetarët e nëndegëve morën për sipër obligimet dhe detyrat e tyre për këto zgjedhje si kryetarë të nëndegëve.

Prezantimi i kandidatëve të PDK-së në Gjilan, të shoqëruar edhe nga Shtabi zgjedhor dhe kryetari Mustafa, u organizua sot edhe para kryetarëve të nëndegëve, me ç’rast shpjeguan edhe arsyet dhe motivin e hyrjes në këtë betejë po edhe arsyet për t’i mbështetur ata për deputetë.

Ndërkaq kryetarët e nëndegëve morën për sipër obligimet dhe detyrat e tyre për këto zgjedhje si kryetarë të nëndegëve thuhet në njoftimin e Shtabit Zgjedhor të degës së PDK-së në Gjilan./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS