Kandidatët e NISMA kanë një të kaluar të pastër dhe janë të ngritur profesionalisht

Gjilan – Nisma Socialdemokrate në Gjilan në zgjedhjet e 6 tetorit garon me tre kandidatë të cilët vijnë nga familje të ndershme dhe të respektuara në qytet.

Edhe vetë kandidatët kanë një të kaluar të pastër dhe janë të ngritur profesionalisht dhe kombëtarisht dhe përgjatë gjithë karrierës së tyre kanë punuar përgjegjshëm dhe në shërbim të qytetarit.

Voto 122 Nisma Socialdemokrate
Sevdail Robelli nr.35
Valdete Dushica Bajrami nr. 12
Milaim Kosumi nr.109

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS