Fundamenti

Kamenica realizon dy projekte në bashkëpunim me USAID-in amerikan

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Kamenicë – Sot gjatë ceremonisë së nënshkrimit të zotimit për Kontratën Sociale, në bashkëpunim me USAID, po realizojmë dy nga projektet që janë propozuar e votuar nga qytetarët ka shkruar Kadri Rahimaj.

KKGJILAN

“U zotuam që bashkë me ta do të përcjellim proceset dhe punimet në të dyja nismat.
Shenjëzimi i shtegut të ecjes në Hodonoc,
Zvogëlim i mbetjeve të rrobave të papërdorura përmes riciklimit.
Vazhdojmë me punë të mira, ku pjesë e vendimmarrjes është qytetari” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/