Hidromorava

Kamenica pajiset me kamera 4G për mbrojtje të mjedisit dhe hapësirave publike

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Komuna e Kamenicës ka bërë blerjen e kamerave 4G të cilat do të vendosen nëpër hapësira publike, me kusht detektimin e atyre që zgjedhin këto hapësira për të hedhur mbeturinat e tyre.

Fidanishtja

Kamerat do të jenë të lidhura në një server të veçantë, me qëllim vëzhgimin e vazhdueshëm thuhet në njoftimin e kësaj komune./rajonipress/