Hidromorava

Kamenica nikoqire e projektit “Four Angles of Kosovo”

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Kamenicë – Në mesin e katër komunave të Republikës së Kosovës që kanë marrë pjesë në këtë projekt ka qenë edhe Komuna e Kamenicës.

Ky projekt target grup ka një grup të rinjsh prej 15 vetash të cilët do të vizitojnë të ashtuquajturin “diamantin” e Kosovës duke vizituar pikat më të skajshme të Kosovës.

Uji Dea

Kjo iniciativë zbatohet me mbështetjen e UNMIK-ut – programi i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë për Rininë, Paqen dhe Sigurinë dhe kuruar nga Jana Minochkina, Këshilltare për Rininë, Kimete A. Arifaj, Arbnore Nokaj dhe Anes Demiroviq./rajonipress/