RCCOLA

Kamenica nënshkruan marrëveshje me APRK-në

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj bashkë me Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë së Punësimit të Republikës së Kosovës znj.Jehona Rexha kanë nënshkruar Marrëveshje Bashkëpunimi.

Uji Dea

Kjo marrëveshje ka për qëllim administrimin e tregut të punës dhe zbatimin e politikave të punësimit dhe aftësimit profesional./rajonipress/