RCCOLA

Kamenica me një praktikë të re, nga një kuti me gjërat esenciale për secilën foshnje të porsalindur

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka prezantuar një politikë tjetër e cila tashmë është vendosur në praktikë, Baby box. Ai gjithashtu ka shtuar se kjo është një praktikë që së pari po e nis Komuna e Kamenicës në nivel vendi.

Postimi i plotë:

Një kuti me gjërat esenciale për secilën foshnje të porsalindur në Komunën e Kamenicës, e cila përmban produkte të rëndësishme si për shëndetin e fëmijës por edhe nënës.

Uji Dea

“80 produkte në vlerë prej rreth 300 eurosh, ku përfshihen rroba të ndryshme për të gjitha stinët, pako për kujdes ndaj fëmijës, pako për kujdes ndaj nënës, libra argëtues dhe shumë produkte të tjera të nevojshme do të vijnë në shtëpinë tuaj” ka thënë Rahimaj.

Ai gjithashtu ka shtuar se kjo është një praktikë që së pari po e nis Komuna e Kamenicës në nivel vendi./rajonipress/