Kamenica do të angazhojë pedagog me orar të plotë për të përmirësuar cilësinë në arsim

Kamenicë – Hapi i radhës për përmirësimin e cilësisë në arsim është angazhimi i Pedagogut me orar të plotë ka shkruar Qëndron Kastrati.

Sipas tij për të arritur rezultate sa më të mira në shkolla, Pedagogët do të:
• Ofrojnë ndihmë nxënësve për zhvillimin e shkathtësive krijuese, tejkalimi i vështirësive në të nxënë, promovimin dhe koordinimin e aktiviteteve jashtë, këshillimin e nxënësve në orientim profesional
• Ofrojnë ndihmë dhe udhëzim prindërve në pjesëmarrje aktive dhe vendimmarrje në shkollë
• Udhëzojnë prindërit për punë me fëmijët e tyre në shërbim të lehtësimit të të nxënit, dhe
• Informojnë prindërit për të drejtat e tyre dhe fëmijëve të tyre.
Reforma në arsim është projekti më i rëndësishëm nacional dhe Kamenica po jep shembull./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS